Cleste ampermetric flexibil - RS PRO DT-388

Clestii ampermetrici flexibili sunt proiectati special pentru accesul in zone dificile si greu accesibile, ceea ce face ca acesta design sa fie ideal.

Vă prezentăm cleștele ampermetric flexibil RS PRO, ideal pentru aplicațiile care necesită măsurarea curentului CA. Dispozitivul are un înregistrator de date încorporat, care poate măsura curentul între 0,5A CA și 3000A CA și este alimentat de 2 baterii AAA de 1,5V.

Măsurătorile sunt ușor de citit datorită ecranului LCD mare cu iluminare de fond, ceea ce face ampermetrul să fie ideal pentru utilizare chiar și în medii cu lumină redusă sau vizibilitate slabă. Acest dispozitiv RS PRO de înaltă calitate este un instrument versatil care poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații și medii de utilizare.

Cleștii ampermetrici sunt instrumente de testare electrică folosite pentru a măsura caracteristicile electrice, cum ar fi curentul AC, tensiunea AC și DC, rezistența, continuitatea și multe altele. Aceste dispozitive de măsurare sunt adesea o combinație între un multimetru digital de bază și un senzor de curent, oferind un instrument versatil de măsurare electrică. Ele sunt utilizate în mod obișnuit de: tehnicieni de întreținere industrială, tehnicieni de control, electricieni - interni și antreprenori, tehnicieni de întreținere a clădirilor și HVAC etc.


ComandaRS PRO este marcă proprie a RS Components și vă pune la dispoziție o gamă largă de produse valoroase , de înaltă calitate. Beneficiind de încrederea inginerilor din întreaga lume, fiecare dispozitiv RS PRO a fost riguros testat pentru a răspunde standardelor industriale, primind sigiliul de aprobare RS PRO pentru a arăta calitatea lor excepțională.