Modalitati diferite de comanda si plata

Online, prin e-mail, telefon sau direct la sediul COMPEC sunt modalitatile de plasare a unei comenzi. Plata se face in avans cu card bancar pe ro.rsdelivers.com sau cu OP, alte modalitati de plata fiind acceptate in urma negocierii intre COMPEC si Client (plata dupa livrare cu OP, CEC si BO).


Alegeti modalitatea de comanda si plata care va avantajeaza:


Comanda online

Pentru plasarea unei comenzi online intrati pe site-ul RS, ro.rsdelivers.com. Aici puteti gasi usor produsele de interes folosind filtre de cautare, precum si informatii privind stocul disponibil si pretul. Doar online puteti achita si cu cardul, ramanand disponibile aici si celelalte modalitati de plata.

E-mail

Aveti o lista de produse si nu vreti sa pierdeti timp cu cautarea lor? Trimiteti un e-mail catre compec@compec.ro, iar echipa de vanzari COMPEC va cauta produsele si va intocmeste rapid comanda. Plata se face in avans cu OP in baza unei proforme, dar si la termen daca s-a negociat anterior, cu OP, CEC, BO.

Telefon / Fax

Vreti sa comandati un produs si va este mai simplu sa vorbiti cu un angajat COMPEC? Asteptam sa ne sunati la 0213 04 62 33. Va suntem alaturi de luni pana vineri, intre orele 8:15 – 17:15. De asemenea ne puteti trimite si un fax la 0213 04 62 34.La sediul COMPEC

Va asteptam la adresa Bd.Theodor Pallady, Nr.40D, Sector 3, Bucuresti pentru a discuta cu un angajat COMPEC despre alegerea produselor corecte, stabilirea modalitatii de livrare si plata.