Colaborare flexibila

Problemele si nevoile clientilor nostri sunt diferite. In functie de necesitatile fiecaruia ne putem adapta oricaror cerinte comerciale.


Cu noi este simplu sa lucrati. Oferim:


Suport telefonic
sau la sediul clientului

Inginerii COMPEC sunt pregatiti sa va ofere suport tehnic specializat prin e-mail, telefonic sau direct la sediul dvs. Inainte si dupa plasarea comenzii.

Dupa livrarea produselor comandate va ajutam cu placere cu consultanta tehnica sau suport aplicatii.

Modalitati variate de
comanda si plata

Online pe ro.rsdelivers.com, prin e-mail, telefon, fax sau direct la sediul COMPEC sunt modalitatile de plasare a unei comenzi.

Plata se face in avans cu OP in baza unei proforme, dar si la termen daca s-a negociat anterior, cu OP, CEC, BO. Pentru mai multe informatii contactati-ne.

Livrare produse la o data planificata,
oriunde in tara

Aveti un necesar de produse care nu va trebuie imediat, dar totusi vreti sa va asigurati ca acestea vor fi disponibile la data cand veti avea nevoie de ele.

La COMPEC puteti stabili data cand doriti sa ajunga produsele la adresa indicata de dvs., oriunde in tara.


Posibilitatea depozitarii unui
stoc tampon

Stiti din timp produsele de care veti avea nevoie pe parcursul unui an sau utilizati in mod repetat aceleasi produse.

Putem crea un stoc tampon care asigura disponibilitatea produselor imediat.


Factura
centralizatoare

Doriti sa efectuati mai multe comenzi intr-o luna si nu vreti sa primiti facturi separate? La cerere va putem trimite lunar o "Factura centralizatoare". Pe parcursul unei luni toate produsele livrate vor fi insotite de un aviz, urmand la sfarsit de luna sa va trimitem si factura insotita de toate avizele.

Transmiterea unei cotatii
de pret in RON/EUR

Transmiteti necesarul dvs. de produse iar echipa de vanzari va trimite in cel mai scurt timp o cotatie de pret avantajoasa.

Cotatia/Oferta de pret este valabila 14 zile, la cerere timpul de valabilitate poate fi marit.

O data cu cotatia de pret veti primii informatii si despre disponibilitatea produselor.


Condiții comerciale
personalizate

Comunicarea este cheia succesului. Trebuie doar sa ne comunicati ce probleme intampinati iar noi suntem deschisi in a va ajuta sa gasim impreuna o rezolvare.Oferim suport pentru remedierea
defectelor aparute in perioada de garantie

Perioada standard de garantie pentru produse este de 12 luni, dar in anumite situatii producatorul ofera chiar si 3 ani, datorita sigurantei pe care o are pentru calitatea componentelor folosite in procesul de fabricatie. Daca doresti sa folosesti garantia, contacteaza-ne, iar noi te vom ajuta cu rezolvarea problemelor aparute.

Garantia
satisfactiei

Pentru COMPEC, aceasta reprezinta increderea pe care o avem in produsele oferite si pe care vrem sa o transmitem si clientilor nostri.

Ne dorim sa pastram in permanenta aceasi calitate de aceea in cazul in care nu sunteti multumit de produsele comandate completati formularul de retur.