Articole tehnice

Inginerii COMPEC va pun la dispozitie o serie de stiri si articole tehnice in care veti gasii aplicatii practice, sfaturi pentru eficientizarea afacerii, informatii despre produse si tehnologii noi.


Testat pentru EXTREM – Rezistenta in medii agresive / corozive


2020-03-31 Bogdan Gramescu

Componente ce ofera protectie in medii de lucru neprietenoase. Daca dezvoltati aplicatii pentru medii de lucru corozive, suntem aici pentru a va ajuta.

mai mult...

De ce este industria asa de entuziasmata de 5G?


2020-03-31 Bogdan Gramescu

Tehnologia a aparut, dar provocarile sunt abia la inceput. Industria va castiga in mod semnificativ in urma implementarii 5G.

mai mult...

Multimetru digital RS PRO cu imagistica termica integrata


2020-03-31 Bogdan Gramescu

Primul multimetru digital din gama RS PRO, ce beneficiaza si de imagine termica. Permite inginerilor sa identifice problemele de supraincalzire.

mai mult...

Senzori fotoelectrici SICK din otel inoxidabil


2020-03-13 Emil Nita

Senzori din otel inoxidabil reprezinta o solutie fiabila pentru industrie. Otelul este materialul ideal pentru siguranta proceselor cu standarde de igiena ridicate.

mai mult...

Descopera noua placa de dezvoltare Sony Spresense


2020-03-11 Emil Nita

Sony Spresense este o placa de dezvoltare compacta bazata pe microcontrolerul multi-nucleu CXD5602 de la Sony cu capabilitati de IoT si AI.

mai mult...

Ghid pentru construirea unei zone de lucru ESD


2020-03-11 Emil Nita

Cum se realizeaza o zona de lucru protejata impotriva descarcarilor electrostatice si ce produse sunt folosite pentru a inlatura acest fenomen.

mai mult...

USB tip C versus USB normal, afla acum diferentele


2020-03-10 Emil Nita

Putere si viteza mult imbunatatite pentru noul model. Analiza atenta dintre caracteristicile USB-C in comparatie cu cele ale portului USB-A.

mai mult...

Testat pentru EXTREM - Atmosfere explozive


2020-03-10 Bogdan Gramescu

Daca dezvoltati aplicatii pentru medii potential explozive, corozive, sau cu solicitari mecanice, suntem aici pentru a va ajuta sa va mentineti in siguranta.

mai mult...

Senzori fotoelectrici PowerProx, detectie sigura si fiabila


2020-03-09 Aurelia Spinoche

PowerProx au proprietati remarcabile de detectie la distante mari, frecvente ridicate de comutare si distanta minima mica intre obiect si fundal.

mai mult...

Comanda produsele potrivite mediului tau de lucru


2020-02-22 Emil Nita

Daca sunteti in cautarea unui furnizor de incredere pentru o plaja larga de produse de la peste 2.500 de branduri , COMPEC va poate veni in ajutor.

mai mult...

Este sfarsitul afisajelor de contorizare digitale?


2020-01-27 Emil Nita

Afisajele E-paper castiga teren in fata panourilor LCD. E-paper foloseste ceea ce este cunoscut sub numele cerneala electroforetica, imita aspectul de cerneala.

mai mult...

Solutii de cablare pentru aplicatii din domenii diverse


2019-06-24 Bogdan Gramescu

Multumita experientei industriale, oferim o selectie extinsa de cabluri pentru orice mediu de utilizare, de la uz general, pana la cerintele cele mai dure.

mai mult...

Termostate RS PRO cu iluminare de fond, wireless


2019-05-21 Bogdan Gramescu

Creati un ambient placut si totodata economisiti energie prin folosirea termostatului RS PRO. Il puteti instala la birou, acasa, sau in spatii comerciale mici.

mai mult...

Inovatii permanente in solutiile de detectie pentru industrie


2019-05-16 Mihai Priboianu

Detectia obiectelor este acum mai usoara daca folositi senzorii potriviti. Consultati selectia noastra de senzori marca SICK pentru detectia obiectelor.

mai mult...

Statie de lipire RS PRO, 220 → 240V, +480°C


2019-05-16 Bogdan Gramescu

Imbunatatiti echipamentul de pe bancul de lucru cu statia de lipire SS-256B. Are o putere de iesire de 60W iar temp de operare este intre 200°C si +480°C.

mai mult...

Produse RS PRO ca alternativa competitiva fara a compromite calitatea


2019-05-16 Bogdan Gramescu

Presedintele RS PRO Kurt Colehower prezinta solutia ideala pentru rezolvarea necesitatilor in cea ce priveste actiunile de mentenanta, reparatii si operare (MRO).

mai mult...

outdoorScan3 - scannerul de securitate pentru aplicatii la exterior


2019-04-10 Mihai Priboianu

Descopera cele patru beneficii ale scannerului laser de securitate outdoorScan3. Poate fi folosit la conectarea si deconectarea podurilor de imbarcare pasageri.

mai mult...

Detectie precisa si rapida cu camera de imagistica termica


2019-04-10 Bogdan Gramescu

Vreti sa identificati rapid spatiile prin care pierdeti caldura iarna? Sau vreti sa aflati ce temperatura degaja panoul de control?

mai mult...

Inovaţii SICK în soluţiile de detecţie industrială


2019-01-23 Mihai Priboianu

Descoperiti oferta de senzori care comunică nu doar la nivel de controller ci şi la niveluri mai ridicate ale magistralelor de date pentru aplicatii industriale noi.

mai mult...

Un ambient nou la fiecare atingere, performanta marca Osram


2019-01-21 Bogdan Gramescu

Iluminatul inteligent poate transforma locuinta, dintr-o casa ca oricare alta, intr-un cadru de vis. Putem realiza jocuri de lumini care vor schimba total aspectul casei.

mai mult...

Implementarea in practica a IIoT, exemple produse


2019-01-21 Bogdan Gramescu

Descopera produsele din oferta care te vor ajuta sa ai o fabrica SMART folosind tehnologia IIoT. Va sunt oferite cele mai noi tehnologii de la branduri de top.

mai mult...