Cariera

„Poti face intotdeauna mai mult decat ai crezut.” — Roger Martin du Gard

Construieste-ti o cariera alaturi de echipa COMPEC

Stim ca pentru a putea asigura continuitatea si buna functionare a proceselor, clientii nostri au nevoie de acces rapid la produsele potrivite si suport tehnic profesional. De aceea am construit o echipa profesionista. Vrei sa faci si tu parte, contacteaza-ne prin intermediul formularului de mai jos.


Beneficii care te vor face sa alegi COMPEC


Colegii sunt cei care creeaza un mediu de lucru excelent. Astfel, am creat o echipa unita, muncitoare si cu simtul umorului, deschisa oricui doreste sa i se alature.

Dezvoltarea profesionala este importanta pentru COMPEC. Scopul nostru este ca toti angajatii nostri sa atinga un nivel inalt de performanta pe pozitiile in care profeseaza.

Valorile firmei stau intr-o echipa de succes. De aceea, ii promovam si recompensam pe cei care devedesc implicare si seriozitate, indiferent de pozitia pe care o ocupa.

Posturi disponibile


Junior Key Account Manager


Sediu: Bucuresti Tip post: Full-Time

Cautam o persoana motivata pentru departamentul de vanzari (B2B) cu studii superioare, initiativa si abilitati de comunicare. Experienta cu un software ERP si cunostinte in domeniul produselor tehnice reprezinta un avantaj. Daca ai disponibilitate pentru deplasari periodice in tara/zona alocata cu scopul de a promova produsele societatii si a dezvolta portofoliul de clienti, te asteptam sa faci parte din echipa noastra!

Aplica acum

Reprezenant Vanzari


Sediu: Bucuresti Tip post: Full-Time

Cautam o persoana dinamica si pasionata de domeniul vanzarilor, preferabil B2B. Dorim sa crestem portofoliul de clienti prin dezvoltarea parteneriatelor dar si prin prospectarea de clienti noi. Trebuie sa promovezi produsele companiei si sa identifici oportunitati de business in concordanta cu obiectivele stabilite. Vrei sa faci parte dintr-o echipa de specialisti cu posibilitati de dezvoltare si avansare? Aplica sa stabilim o intalnire!

Aplica acum

Functionar Economic


Sediu: Bucuresti Tip post: Full-Time

Postul necesita cunostinte medii de lucru cu aplicatii ERP (contabilitate / gestiune). Responsabilitati: verifica si inregistreaza documentele de contabilitate primara, transmite comenzi catre furnizori si urmareste derularea acestora pana la inchidere, intocmeste oferte si urmareste transformarea acestora in comenzi pana la finalizarea acestora, actualizeaza baza de date, executa diverse activitati back office specifice firmei.

Aplica acum

Economist (AR-EC-2207a)


Sediu: Bucuresti Tip post: Full-Time

Postul nu necesita cunostinte de lucru cu aplicatii de contabilitate / gestiune, dar constituie un avantaj. Responsabilitati: verifica si inregistreaza documentele de contabilitate primara, transmite comenzi catre furnizori si urmareste derularea acestora pana la inchidere, intocmeste oferte si urmareste transformarea acestora in comenzi pana la finalizarea acestora, actualizeaza baza de date, executa diverse activitati back office specifice firmei.

Aplica acum

Electrician Automatizare


Sediu: Bucuresti Tip post: Full-Time

Responsabilitati: montarea tablourilor electrice, instalarea la utilaje, verificarea electrica existenta, intelegerea de programe PLC si scheme electrice, participarea la punerea in functiune a echipamentelor. Ne dorim o persoana specializata in automatica, in vederea intaririi echipei noastre ce se ocupa de montarea si intretinerea unor sisteme speciale si punerea in functiune a unor sisteme noi.

Aplica acum

Specialist Servicii Automatizare


Sediu: Bucuresti Tip post: Full-Time

Responsabilitati: ofera asistenta la proiectare si productie, pregateste punerea in functiune a proiectelor de automatizare, ofera suport tehnic clientilor la punerea in functiune la sediul acestora, remediaza problemele aparute, intelege programele, schemele electrice si PLC, dar si sistemele aferente, dezvolta si mentine calitatea serviciilor oferite de organizatie clientilor si tertiilor.

Aplica acum

Asteptam CV-ul tau. Aplica acum!


Prin trimiterea CV-ului, iti exprimi consimtamantul pentru ca datele transmise sa fie pastrate de catre COMPEC.

Iti poti retrage consimtamantul in orice moment prin trimiterea unui e-mail la adresa hr@compec.ro

Pentru mai multe informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal citeste Politica de Confidentialitate.

Trimite CV


Incarca CV

Alege fisier (doc, docx, pdf)