Cariera

„Poti face intotdeauna mai mult decat ai crezut.” — Roger Martin du Gard

Construieste-ti o cariera alaturi de echipa COMPEC

Vino si tu in echipa noastra!

Stim ca pentru a putea asigura continuitatea si buna functionare a proceselor, clientii nostri au nevoie de acces rapid la produsele potrivite si suport tehnic profesional. De aceea am construit o echipa profesionista. Vrei sa faci si tu parte din ea, contacteaza-ne prin intermediul formularului de mai jos.


Beneficii care te vor face sa alegi COMPEC


Colegii sunt cei care creeaza un mediu de lucru excelent. Astfel, am creat o echipa unita, muncitoare si cu simtul umorului, deschisa oricui doreste sa i se alature.

Dezvoltarea profesionala este importanta pentru COMPEC. Scopul nostru este ca toti angajatii nostri sa atinga un nivel inalt de performanta pe pozitiile in care profeseaza.

Valorile firmei stau intr-o echipa de succes. De aceea, ii promovam si recompensam pe cei care devedesc implicare si seriozitate, indiferent de pozitia pe care o ocupa.

Posturi disponibile


Asistent Manager


Sediu: Bucuresti Tip post: Full-Time

Responsabilitati: asigura tehnoredactari ale diverselor documente, urmareste contractele cu furnizorii de servicii, tine legatura cu administratia publica, ISO, SICAP, banci; Asigura suport pentru recrutare, actualizeaza dosarul de personal, prezenta, CM, abonamente medicale, controlul de Medicina Muncii; Inregistreaza documente contabile, efectueaza declaratii lunare si le transmite catre contabil.

Pentru detalii trimite CV

Office Manager


Sediu: Bucuresti Tip post: Full-Time

Responsabilitati: asigurara suportul administrativ pentru toate departamentele firmei, organizeaza agenda Directorului General, organizeaza comunicatiile ( fluxul documentelor) interne si externe, organizeaza si actualizeaza baza de date, efectueaza inregistrari de contabilitate primara, calculul costurilor, analiza contabila, indeplineste alte activitati zilnice de asistent manager.

Pentru detalii trimite CV

Functionar Economic


Sediu: Bucuresti Tip post: Full-Time

Postul necesita cunostinte medii de lucru cu aplicatii ERP (contabilitate / gestiune). Responsabilitati: verifica si inregistreaza documentele de contabilitate primara, transmite comenzi catre furnizori si urmareste derularea acestora pana la inchidere, intocmeste oferte si urmareste transformarea acestora in comenzi pana la finalizarea acestora, actualizeaza baza de date, executa diverse activitati back office specifice firmei.

Pentru detalii trimite CV

Economist (AR-EC-2207a)


Sediu: Bucuresti Tip post: Full-Time

Postul nu necesita cunostinte de lucru cu aplicatii de contabilitate / gestiune, dar constituie un avantaj. Responsabilitati: verifica si inregistreaza documentele de contabilitate primara, transmite comenzi catre furnizori si urmareste derularea acestora pana la inchidere, intocmeste oferte si urmareste transformarea acestora in comenzi pana la finalizarea acestora, actualizeaza baza de date, executa diverse activitati back office specifice firmei.

Pentru detalii trimite CV

Electrician Automatizare


Sediu: Bucuresti Tip post: Full-Time

Responsabilitati: montarea tablourilor electrice, instalarea la utilaje, verificarea electrica existenta, intelegerea de programe PLC si scheme electrice, participarea la punerea in functiune a echipamentelor. Ne dorim o persoana specializata in automatica, in vederea intaririi echipei noastre ce se ocupa de montarea si intretinerea unor sisteme speciale si punerea in functiune a unor sisteme noi.

Pentru detalii trimite CV

Specialist Servicii Automatizare


Sediu: Bucuresti Tip post: Full-Time

Responsabilitati: ofera asistenta la proiectare si productie, pregateste punerea in functiune a proiectelor de automatizare, ofera suport tehnic clientilor la punerea in functiune la sediul acestora, remediaza problemele aparute, intelege programele, schemele electrice si PLC, dar si sistemele aferente, dezvolta si mentine calitatea serviciilor oferite de organizatie clientilor si tertiilor.

Pentru detalii trimite CV

Asteptam CV-ul tau. Aplica acum!


Prin trimiterea CV-ului, iti exprimati consimtamantul pentru ca datele transmise sa fie pastrate de catre COMPEC.

Iti poti retrage consimtamantul in orice moment prin trimiterea unui e-mail la adresa hr@compec.ro

Pentru mai multe informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal citeste Politica de Confidentialitate.

Trimite CV


Incarca CV

Alege fisier (doc, docx, pdf)