Politica de Confidentialitate

Toate informatiile necesare despre politica GDPR si prelucrarea datelor cu caracter personal.

INFORMARE DESPRE POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR

COMPEC este furnizor de componente tehnice industriale, oferta noastra cuprinde 1.000.000 de produse pentru ingineri profesionisti si incepatori. Datorita profilului de activitate prelucram date cu caracter personal. Prezenta Politica de Confidentialitate explica clientilor care ne contacteaza in mod direct (email, telefon, fax) dar si persoanelor care acceseaza www.compec.ro cu ce scop utilizam datele personale colectate.


1. Dispozitii generale

Aurocon COMPEC SRL, cu sediul in Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3,032258, Bucuresti, RO11489566. In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR) avem obligatia de a prelucra aceste date in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate in acest document. Autorizarea pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre COMPEC este inregistrata la A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 0010486, din 19.06.2009.


2. Colectarea datelor

COMPEC in calitate de furnizor colecteaza si prelucreaza date si cu caracter personal, prin mijloace automatizate/manuale in conformitate cu prevederile legii. Colectarea datelor are la baza consimtamantul dvs. acordat prin: transmiterea de cereri de oferta/comenzi, abonarea la newsletter, completarea formularului de contact sau prin contactul direct cu angajatii COMPEC.


3. Utilizarea datelor

Datele furnizate sunt folosite pentru derularea si finalizarea procesului de vanzare. Astfel datele sunt comunicate unor terte persoane, cum ar fi companiilor de curierat si operatorilor de plata, in scopul finalizarii tranzactiei de vanzare. Aceste terte persoane sunt obligate sa asigure siguranta si confidentialitatea datelor. De asemenea in baza consimtamantului dvs. datele personale pot fi folosite si in actiunile de marketing (email marketing, marketing direct).


4. Drepturile clientului

Conform regulamentului (UE) 2016/679, clentii beneficiaza de: dreptul la informare despre folosirea DCP, dreptul la acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere ("dreptul de a fi uitat"), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune prelucrarii automate. Totodata, clientul are posibilitatea de a se adresa ANSPDCP, in cazul unor nereguli.


5. Actiuni de marketing

COMPEC isi doreste sa fiti mereu la curent cu cele mai noi produse din industrie, oferte sau alte schimbari legate de activitatea comerciala. Pentru asta va trimitem ocazional un email (newsletter), de pe o platforma securizata. Stim cat de important este sa nu primiti aceste informatii in mod abuziv si agresiv. De aceea COMPEC va va trimite doar in urma consimtamantului dvs. scris sau electronic ( prin abonare la newsletter direct pe site).


6. Cerere pentru exercitarea drepturilor

Pentru solicitarea tuturor drepturilor precum: retragerea consimtamantului, stergerea datelor, modificarea datelor etc. COMPEC va pune la dispozitie un model de cerere. Cererea poate fi trimisa la solicitarea clientului pe email. COMPEC are datoria sa transmita un raspuns in termen de 30 de zile lucratoare. Nu se pot efectua modificari/stergeri ale datelor folosite in tranzacțiile de vanzare, deoarece fac parte dintr-un document contabil, sau sunt folosite in scopuri conforme cu legislatia aplicabila. Pentru actiunea de email marketing (newsletter) puteti renunta in orice moment si prin dezabonare directa in momentul cand primiti newsletter-ul.

Cererea poate fi transmisa prin:

  • posta: bd.Theodor Pallady, nr.287, sector 3, 032258, Bucuresti
  • email: office@compec.ro

7. Securitatea datelor

Securitatea datelor este primordiala pentru COMPEC, pentru aceasta aplicam toate masurile necesare de securitate in scopul: protejarii, accesului neautorizat, modificarii, dezvaluirii publice sau stergerii acestora. Aceste masuri de securitate includ solutii tehnice, proceduri corespunzatoare pentru depozitare si operare.


8. Dispozitii finale

COMPEC isi rezerva dreptul de a modifica prevederile prezentei Politici de Confidentialitate, atunci cand vor exista modificari in ceea ce priveste prelucrarea si colectarea datelor cu caracter personal dar si atunci cand vor exista schimbari ce tin de activitatea COMPEC. Tot timpul Politica de Confidentialitate va putea fi accesata pe www.compec.ro, aceasta devine obligatorie si se aplica tuturor datelor colectate.

Pentru mai multe informatii comerciale consulati Conditii si Termeni de Vanzare.


Descarcati varianta PDF


Aurocon COMPEC SRL

04.05.2018