Servicii

Colaborarea cu COMPEC va ofera acces la 1.000.000 de produse tehnice. Fiecare produs este insotit de servicii si avantaje care au scopul sa va ajute sa obtineti tot ce aveti nevoie intr-un timp scurt.

suport-tehnic

Suport tehnic specializat

Intampinati dificultati in alegerea produselor potrivite? Doriti sa achizitionati produse pentru modernizarea liniilor de productie si nu stiti ce s-ar potrivi? Inginerii COMPEC sunt pregatiti sa va ofere suport tehnic specializat. Inainte si dupa plasarea comenzii.

mai mult...
modalitati-livrare

Modalitati diferite de livrare

Intotdeauna ne asiguram ca produsele comandate ajung atunci cand aveti nevoie de ele, in orice loc din tara, chiar si a doua zi in anumite situatii. La derularea comenzii puteti opta pentru diferite modalitati de livrare. LIVRARE GRATUITA la comenzi >50€.

mai mult...
modalitati-comanda-plata

Modalitati diferite de comanda si plata

Online pe rsromania.com, prin e-mail, telefon, fax sau direct la sediul COMPEC sunt modalitatile de plasare a unei comenzi. Plata se face cu OP in avans in baza unei proforme, sau online cu cardul bancar pe rsromania.com, dar si cu cec sau la termene atent negociate.

mai mult...
colaborare-flexibila

Colaborare flexibila

Problemele si nevoile clientilor nostri sunt diferite. In functie de necesitatile fiecaruia ne putem adapta oricaror cerinte comerciale: acordarea de suport telefonic sau la sediul clientului, modalitati variate de comanda si plata, livrare produse la o data planificata.

mai mult...
inspectii-tehnice

Inspectii tehnice

Pentru siguranta si eficientizarea afacerii dvs. oferim inspectii initiale si inspectii periodice conform SR EN ISO 17020 pentru sisteme si echipamente industriale. Specialistii de securitate industriala va stau la dispozitie cu acordarea de suport tehnic pentru alegerea solutiei optime de protectie.

www.SafetyPortal.ro
beneficii-online

Beneficii online

Accesati site-ul compec.ro unde in permanenta va tinem la curent cu: oferta de produse, noutati din industrie, promotii. De asemenea in colaborare cu partenerul nostru RS aveti la dispozitie si site-ul rsromania.com unde veti gasi: fise tehnice, informatii despre stoc, pretul produselor.

mai mult...FF