Despre noi

Prezent pe piata de peste 20 de ani, Aurocon Compec este un furnizor de componente electronice, electrice, automatizare, cabluri, conectori, produse mecanice si scule.


ani

 • 1.000.000 de produse in portofoliu

  Componente electronice, electrice, produse de automatizare, cabluri si conectori, echipamente pentru testare si masurare, produse mecanice si scule.

 • 2.500 de producatori

  Prin intermediul furnizorului nostru RS Components va punem la dispozitie mii de branduri cunoscute pentru calitate si inovatie.

 • 20 de ani si mii de clienti multumiti

  In decursul a 20 de ani am oferit clientilor nostri suport tehnic specializat si o gama variata de componente tehnice la preturi competitive. • 2021

  Am strans in peste 20 de ani 1.000.000 de produse

  Componente pentru industrie

  Produsele oferite de COMPEC sunt adresate tuturor firmelor de pe teritoriul Romaniei care au nevoie de produse tehnice pentru: dezvoltarea proiectelor, productia de prototipuri si serii mici, modernizarea liniilor de productie, mentenanta utilajelor; precum si inginerilor proiectanti din domeniile electric, electronic sau automatizare, care realizeaza propriile aplicatii din pasiune.


 •  

   


 • din 2001

  Certificare ISO

  ISO 9001 ISO 14001 ISO 45001

  Certificare ISO

  COMPEC isi desfasoara activitatea furnizand produse si servicii in concordanta cu standardele industriale. Din 2001 COMPEC a implementat un sistem de management integrat. Suntem certificati pentru standardele: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.


 •  

   

  Echipa

  Echipa COMPEC este formata din specialisti in vanzari care va ofera ajutor si informatii pe tot parcursul procesului de cumparare, incepand cu plasarea comenzii si pana cand produsele ajung la adresa stabilita pentru livrare; persoane specializate, ingineri, care sunt pregatiti sa acorde suport in alegerea produselor potrivite, sfaturi pentru eficientizarea productiei, consultanta tehnica sau suport aplicatii dupa livrare.


 • 1999

  Infiintarea companiei

  Oferta de produse

  Prin intermediul partenerilor nostri va punem la dispozitie o varietate de peste 1.000.000 de produse de la peste 2.500 de producatori. Printre categoriile principale se gasesc produse precum: componente electronice, electrice, produse de automatizare, cabluri si conectori, echipamente pentru testare si masurare, produse mecanice si scule. Colaborand cu COMPEC aveti avantajul de a putea achizitiona toate produsele necesare dintr-un singur loc; astfel veti simplifica procesul de achizitie si veti economisi timp si bani.


 •  

   


  RS SICK STASTO HITACHI